All my links

November 26, 2020

Понеже интернетът и животът като цяло са едни много динамични неща, особено в наши дни, и защото човек никога не може да бъде сигурен коя социална мрежа какви нови правила ще измисли, реших, че е добра идея да създам място, на което човек лесно да може да намери платформа, където да се свърже с мен. Имейлът към този сайт също е един от начините, но ако сте от хората, които предпочитат чат функциите в социалните мрежи това вероятно ще ви бъде полезно.

В този пост ще ви споделя другите места, на които можете да намерите мои творби и да се свържете с мен.

 

Подкаст, или нещо подобно….
И аз не съм сигурен точно как да го нарека, но е мястото, на което споделям разбиранията си по разни фотографски въпроси и се опитвам да отговарям по-обстойно на неща, които сме обсъждали с познати и приятели и фотолюбители.

https://kitanovphotography.podbean.com

 

Skillshare – опитвам се да правя онлайн уроци за начинаещи и любители фотографи. Можете да се запишете за платформата през моя линк, който би трябвало да ви осигури 15 дни безплатен достъп до всички уроци там.

https://www.skillshare.com/r/profile/Atanas-Kitanov/141483715

 

В този сайт може да видите някои от работите ми без цензурата, която Instagram налага да ползвам. В сайта има и страшно много други уникални фотографи от цял свят.

https://www.behance.net/atanaskitanov

 

Patreon – https://www.patreon.com/KitanovPhotography

Twitter – https://twitter.com/kitanovphoto

LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/atanas-kitanov-08574716/

Instagram – https://www.instagram.com/kitanovphotography/

И разбира се Facebook – https://www.facebook.com/KitanovPhotography

 

Като целта на този блог пост е да добавям линкове, които са свързани с мен и моите проекти или нови начинания. Така, че смело си го запазете, защото не се знае кога ще се появи нещо ново тук.

П.П. Ако съм изтървал нещо, подсетете ме на мейла или в коментарите.